Dit is TourExpert!

Werkproces

1 Systeem

voor je complete werkproces

1 systeem voor je complete werkproces

Schakelen tussen verschillende systemen voor onder andere je kilometerberekening, klantregistratie, offertes, planning en facturatie is verleden tijd.

Met TourExpert heb je één systeem in handen om je hele werkproces te stroomlijnen. Dat scheelt een heleboel invoer- en verwerkingstijd en bespaar je direct op de kosten. 

Geen aanschafkosten

Geen

aanschafkosten

Geen aanschafkosten

Het prettige van TourExpert is dat je geen aanschafkosten hebt, maar betaalt in een abonnementsvorm. Daarnaast is het jaarbedrag afhankelijk van het aantal bussen.

Hiermee is TourExpert geschikt voor iedere touringcaronderneming. Of je wagenpark nu twee of 200 bussen telt, TourExpert past bij iedereen.

Tourincarbranche gericht

Branche

GERICHT ONTWIKKELD

Branchegericht

TourExpert is exclusief ontwikkeld voor de touringcarbranche en tot stand gekomen met behulp van informatie rechtstreeks vanuit deze branche.

Dat maakt van TourExpert niet gewoon weer een nieuw softwareprogramma, maar software dat voldoet aan de wensen en eisen die de touringcarbranche aan een softwarepakket voor op kantoor stelt.

Ritverwerking

Ritverwerking

CoNform CAO

Ritverwerking conform cao

In het belang van zowel uw organisatie als de chauffeur en reiziger, verloopt de ritverwerking binnen de touringcarbranche volgens cao.

TourExpert is zo ingericht dat het programma rekening weet te houden met de voor die periode geldende cao. Zo worden de urenberekeningen, toeslagen en onkostenvergoedingen van al je chauffeurs altijd conform cao berekend

Gebouwd voor de toekomst

Solide

KLAAR VOOR DE TOEKOMST

Solide en klaar voor de toekomst

Om mee te gaan met de innovaties binnen de touringcarbranche, hebben wij een solide platform gecreëerd om de touringcarbranche een extra impuls te geven.

Dagelijks werkt een gevarieerde groep enthousiaste mensen aan de ontwikkeling van TourExpert. Want we willen dat TourExpert je altíjd verder brengt, niet alleen vandaag.

Onderzoek wijst uit dat veel touringcarbedrijven op zoek zijn naar één systeem dat bijdraagt aan het optimaliseren van de processen op kantoor. Software die je verder brengt, ook buiten de muren van het kantoor.

Om die reden hebben wij exclusief voor de touringcarbranche TourExpert ontwikkeld. TourExpert biedt alle functionaliteiten om de dagelijkse werkzaamheden op kantoor te verlichten en zo optimaal mogelijk uit te voeren. Van offertes verzorgen, bevestigen van orders en plannen van chauffeurs en touringcars tot facturatie en managementrapportages.


Meer gemak, een hogere efficiency en minder kosten. Dat is TourExpert.

 

Wat maakt TourExpert uniek?

Klantrelatie

Klantrelatie

Werk aan je klantrelatie met een wel heel compleet CRM-systeem. Vind alles van je klant overzichtelijk in beeld. Van jubilea tot offerte en feedback tot factuur.

Klantrelatie

Workflow

Werkprocessen zijn efficiënt ondersteund en geautomatiseerd waar nodig, waarmee structuur aan en inzicht in de eigen organisatie wordt gegeven. Verhoog je scoringspercentage met het offertevolgsyssteem. Nauwkeurige waarborging, opvolging en afronding van je opdrachten.

Klantrelatie

Reisschema

Communiceer met je klant in jouw eigen huisstijl. Of het nu gaat om een dagje uit, een meerdaagse trip met of zonder reserveringen/overnachtingen of een dienst voor je groepsvervoer.

TourExpert op kantoor

TourExpert is software voor op kantoor en levert direct een kostenbesparing op door de mogelijkheid efficiënter te werken. Houd meer tijd over voor je klant. Gebruik TourExpert als platform om vanaf kantoor te communiceren naar meerdere kanalen. Verduidelijk bijvoorbeeld de communicatie met je chauffeurs, waardoor zij zich nog beter kunnen focussen op hun rol als gastheer. 

TourExpert contactpersonen

Jeroen

Jurriƫn de Jong

verkoop & advies

T: 0528 22 35 35

M: 06 19 21 04 54

E: jurrien@tourexpert.nl

Jeroen

Jeroen Zantingh

klantrelatie & advies

T: 0528 22 35 35

M: 06 23 95 38 50

E: jeroen@tourexpert.nl